BEZ MILOSTI U MADRIDU

Jedan bolan neuspjeh i već se traži otkaz Zinedineu Zidaneu!

25.04.2017 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg neuspjeha u El Clasicu, španjolski mediji počeli su vršiti pritisak na Real kako bi smijenio aktulanog trenera Zinedinea Zidanea...

Zidane je možda s Realom osvojio Ligu prvaka prošle godine, a ove sezone grabi prema obrani titule nakon što je izbacio Ancelottijev Bayern, no poraz u El Clasicu toliko je zabolio medije bliske klubu da su počeli vršiti pritisak na upravu da ga smijeni.

Dnevnici Marca i As oštro su kritizirali taktičke ideje Francuza u nedjeljnoj utakmici, posebno odluku da pošalje na teren Garetha Balea koji nije bio spreman, kao i bezglavo jurišanje naprijed s igračem manje u završnici, iako bi i bod bio jako dobar rezultat za Real.

Iako je 'kraljevski klub' i dalje u pozitivnoj situaciji u Primeri, već se počelo spominjati ime potencijalnog Zidaneovog nasljednika, a radi se o njemačkom izborniku Joachimu Löwu.

Vjeruje se da Zinedine u završnici sezone mora osvojiti Primeru, a možda i Ligu prvaka, kako bi zadržao svoj posao. U nogometu se velike titule zaista brzo zaboravljaju, a posebno su kratkog pamćenja u Madridu...