ŽELI ISPISATI POVIJEST

Niko Kovač začepio usta kritičarima i sada se može proslaviti!

25.04.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon važnog trijumfa protiv Augsburga u Bundesligi Niko Kovač konačno je odahnuo i sada se može posvetiti lovu na plasman u Europsku ligu, a također pokušava i osvojiti njemački Kup, što smatra da bi bio povijesni uspjeh...

Naš bivši izbornik upao je u veliku rezultatsku krizu, jer Eintracht više od dva mjeseca nije pobijedio nikog u Bundesligi pa je uoči subotnje utakmice protiv Augsburga čak doveo u pitanje svoj opstanak u ligi.

No, iako je gubio većim dijelom susreta, klub iz Frankfurta na kraju je pobijedio 3:1, a Niko Kovač koji je trijumfom ušutkao kritičare sada se može posvetiti velikom cilju: plasmanu u Europsku ligu sljedeće sezone.

Eintracht u Bundesligi zaostaje tek bod za Werderom koji drži poziciju koja bi mogla voditi u Europu, a do nje bi Kovač mogao i preko njemačkog Kupa, ako ovog utorka u polufinalu svlada Borussiju M'gladbach.

'Igrači mogu ispisati povijest, klupsku i svoju. Cijela zemlja će nas gledati i moramo se pokazati,' najavio je Niko Kovač, svjestan da je Eintracht svoj posljednji četvrti trijumf u Kupu doživio davne 1988. godine.

Eintracht ima pravo na optimizam u ovom susretu, jer nedavno je igrao s Borussijom M'gladbach koja ove sezone ne briljira. U remiju bez pogodaka dominirao je terenom i ako se to ponovi definitivno ima izgleda plasirati se u veliko finale u Berlinu, u kojem bi ga čekao pobjednik dvoboja Bayerna i Borussije Dortmund...