samo neka ode

Španjolci u šoku; Barcelona je svog igrača za sitan novac prepustila izravnim konkurentima

12.01.2019 u 12:38

Bionic
Reading

Konkurencija u redovima Barcelone je strašna pa nije čudo da mnogi nadareni nogometaši jednostavno ne 'isplivaju'. Takav je slučaj i s Munirom El Haddadijem (23) koji je sreću odlučio potražiti u Sevilli

Nikakvih problema u tome da se Munir El Haddadi (23), samo jedan u nizu nadarenih španjolskih nogometaša koji su ponikli u omladinskoj školi Barcelone, nije uspio afirmirati u redovima katalonskog velikana.

Konkurencija je jednostavno prevelika i El Haddadiju se nije dalo čekati te je odlučio prihvatiti ponudu Seville. No, tu se dogodio veliki obrat jer Barcelona je u redove jednog od potencijalnih suparnika u borbi za naslov prvaka pustila sjajnog igrača za praktički nikakav novac.

Španjolci su u šoku jer Sevilla je Barceloni za Munira platila samo 1,1 milijun eura odštete! El Haddadiju bi na kraju ove sezone istekao ugovor s Barcelonom, a kako nije imao namjeru potpisati novi, klub ga je odlučio pustiti ispod cijene. Ali baš za takav sitniš.

  • +5
La liga, Getafe - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladi je napadač debitirao za Barcelonu još 2014. godine, ali je za prvu momčad upisao tek 56 nastupa i 12 golova, provevši posljednje dvije sezone na posudbama u Valenciji i Alavesu. Sad je jednostavno odlučio krenuti dalje, ali svi su uvjereni kako je Barca na njegovu transferu mogla zaraditi najmanje desetak puta više...