čija je informacija točna?

Španjolci tvrde: Neymar se vraća u Barcelonu; Francuzi uzvratili: potpisuje ugovor na četiri godine, uz plaću od 36 milijuna eura po sezoni

04.04.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što su španjolski mediji objavili da Neymar ima želju za povratkom u Barcelonu, francuski mediji objavili su da je Brazilac postigao dogovor s PSG-om.

Brojni španjolski mediji u subotu su objavili kako je Neymar izrazio veliku želju za povratkom u Barcelonu. Ali nije se dugo trebao čekati odgovor iz Francuske, a njihovi novinari donose posve drugačiju priču.

Neymar će navodno potpisati novi ugovor s Parižanima do ljeta 2026. godine i zarađivat će istu plaću kao i dosad, odnosno 36 milijuna eura po sezoni.

Trenutni ugovor napadača ističe u lipnju 2022. godine, tako da će novi ugovor značiti četverogodišnju suradnju.

Neymar i njegov menadžerski tim znaju da niti jedan klub u Europi danas ne može izjednačiti ili povećati ovu ponudu s obzirom na činjenicu da je ekonomska kriza pogodila sve zbog pandemije.

Očekuje se da će detalji ugovora biti finalizirani vrlo brzo, a potom i službeno predstavljeni javnosti.

Kako prenose francuski mediji, Neymar bi trebao dobiti ogroman bonus za potpisivanje novog ugovora od oko 10 milijuna eura.

Naravno, u ovom ratu informacija, teško je znati što je istina, dok se ne očituje netko od spomenutih aktera, bilo Barcelona, bilo PSG, bilo Neymar.