sasvim iskreno

Španjolci sipali hvalospjeve na račun Luke Modrića, a onda se oglasila legenda Real Madrida i otkrila što zaista misli o hrvatskom kapetanu

12.12.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Predrag Mijatović se osvrnuo na Luku Modrića i njegove igre za Real Madrid

Luka Modrić oduševljava svojim igrama za Real Madrid. Iako je u 36. godini života, hrvatski je kapetan i dalje jedan od najboljih na svijetu. U 2:0 pobjedi nad Borussijom Mönchengladbach u zadnjem kolu Lige prvaka bio je najbolji na terenu i čak je zasjenio i Karima Benzemu koji je postigao oba gola.

'Modrić je vodio napade Reala i isticao se sjajnim dodavanjima napadačima. Hrvat je odličan s loptom. On Realovu igru čini protočnom. Šteta je da Realova desetka nije zabila nijedan od dva gola koja je zaslužila. Jednog mu je uzela stativa, a drugog suci zbog zaleđa. Nevjerojatna je razina Modrićeve igre! On sve radi vrhunski. Hrvat je održao lekciju i tako nastavio borbu za produljenje ugovora', napisala je Marca nakon utakmice u rubrici s ocjenama gdje su i navijači upravo hrvatskog kapetana ocjenili najboljim.

Modrića je nahvalio i AS koji mu je dao savršenu ocjenu 10.

'Svi klinci žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide prvo polurijeme kao ono koje je odigrao hrvatski čarobnjak. Tad se predomisle. Predstava organizacije, mozga, distribucije, prisutstva,... predstava nogometa. Vratar Sommer i vratnica su mu uzeli jedan gol, Varaneovo zaleđe drugi, ali to nije ni važno. Proteklog tjedan je 89 posto naših čitatelja reklo da zaslužuje novi ugovor, a ako ih pitate večeras, taj broj bi bio 100 posto. 10/10', pisao je AS nakon tog susreta.

Španjolce je odavno kupio svojim igrama i oduševljava ih iz dana u dan, ali nisu oni jedini koji su očarani hrvatskim kapetanom i njegovom čudesnom igrom. Nakon još jedne savšrene partije Luke Modrića o svemu se oglasio legendarni Predrag Mijatović koji je dio karijere proveo u Real Madridu u kojem je ostavio dubok trag.

'Modrić proživljava novu mladost. Ima 35. godine, a izgleda kao da mu je 25. Vrlo je motiviran, može doprinijeti jako puno, isto kao i Sergio Ramos', rekao je Mijatović i u tih nekoliko rečenica zapravo sažeo sve ono što je Luka Modrić danas.