maestro opet briljira

[FOTO] Luka Modrić ponovno zavladao Madridom; ne prestaju hvalospjevi na račun Hrvata koji je zasjenio i dvostrukog strijelca Benzemu

10.12.2020 u 11:57

Bionic
Reading

Luka Modrić bio je prvo ime utakmice Real Madrida i Borussije M. u šestom kolu Lige prvaka, a svojom je izvedbom zasjenio čak i Karima Benzemu koji je zabio dva gola

Luka Modrić je ponovno oduševio svojim igrama za Real Madrid. U 2:0 pobjedi nad Borussijom Mönchengladbach u zadnjem kolu Lige prvaka bio je jedan od najboljih na terenu i čak je zasjenio i Karima Benzemu koji je postigao oba gola. Marca nakon utakmice nije prestajala s hvalospjevima na račun hrvatskog maestra.

'Modrić je vodio napade Reala i isticao se sjajnim dodavanjima napadačima. Hrvat je odličan s loptom. On Realovu igru čini protočnom. Šteta je da Realova desetka nije zabila nijedan od dva gola koja je zaslužila. Jednog mu je uzela stativa, a drugog suci zbog zaleđa. Nevjerojatna je razina Modrićeve igre! On sve radi vrhunski. Hrvat je održao lekciju i tako nastavio borbu za produljenje ugovora', napisala je Marca nakon utakmice u rubrici s ocjenama gdje su i navijači upravo hrvatskog kapetana ocjenili najboljim.

  • +16
Real Madrid - Borussia M. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Modrić je pohvale dobio i u rubrini 'Igračina' u kojem su novinari Marce istaknuli kako Real mora produljiti njegov ugovor koji ističe idućeg ljeta.

'Bila bi velika greška Reala da ne produlji Modrićev ugovor. Hrvat je ove sezone najbolji igrač kluba, a protiv Borussije je odigrao spektakularno. Da ne pogledate njegovu osobu, pomislili bi da mu je 25, odnosno 10 godina manje, i da je upravo osvojio Zlatnu loptu. I na ovoj utakmici je pokazao spektakularnu fizičku spremu, a s loptom u nogama bio je savršen, kao i uvijek. Zaslužio je gol koji mu je za malo pobjegao dva puta, ali negove predstave poput ove ni ne trebaju gol da ih okruni', piše Marca.

Modrića je nahvalio i AS koji mu je dao savršenu ocjenu 10.

'Svi klinci žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide prvo polurijeme kao ono koje je odigrao hrvatski čarobnjak. Tad se predomisle. Predstava organizacije, mozga, distribucije, prisutstva,... predstava nogometa. Vratar Sommer i vratnica su mu uzeli jedan gol, Varaneovo zaleđe drugi, ali to nije ni važno. Proteklog tjedan je 89 posto naših čitatelja reklo da zaslužuje novi ugovor, a ako ih pitate večeras, taj broj bi bio 100 posto. 10/10', piše AS.

Modrić je tako zasjenio i dvostrukog strijelca Karima Benzemu koji je, kao i Toni Kroos i Lucas Vasquez, dobio ocjenu 9/10. Nakon pobjede na Instagramu se oglasio i sami Modrić koji je istaknuo ekipu.

'Velika momčad', napisao je hrvatski kapetan uz fotografiju na Instagramu i tako odao počast svim suigračima.