DAN NAKON ŽILINE

Španjić: Puno je problema, a igrači su u depresiji

07.08.2009 u 13:23

Bionic
Reading

Dan nakon sramotne igre i poraza od slovačke Žiline, pred novinare je izašao pomoćni trener Hajduka Joško Španjić kojeg je sila natjerala da preuzme uzde

Nakon što je Ivica Kalinić hitno primljen u splitsku bolnicu zbog srčanih problema, momčad je preuzeo njegov pomoćnik Joško Španjić koji će do daljnjega obavljati tu funkciju.

'Spreman ili ne, nemam previše izbora. Ja sam zaposlenik kluba i profesionalac i moram raditi ono što od mene klub traži', rekao je Španjić koji se već počeo pripremati za utakmicu u Koprivnici:

'Ne preostaje mi ništa drugo nego osvježiti momčad i pokušati izvući pozitivan rezultat. U ovom trenutku to je sve osim poraza. Morate shvatiti situaciju, igrači su u depresiji, teško su primili ispadanje iz Europe koja toliko znači za ovaj klub.'

Španjić je svjestan da je vremena za pripremu utakmice bilo malo i da nisu uspjeli zaustaviti kola kad su jednom krenula kliziti nizbrdo.

'Puno je problema. Hajduk već godinama u pripreme ulazi bez pojačanja koja dolaze u zadnji čas i zbog toga se ne možemo ni adekvatno spremiti. Isto tako, nisam siguran je li u pitanju fizička ili psihička blokada, nije mi jasno zbog čega igrači na terenu ne pružaju ono što objektivno mogu', zaključio je Španjić.