MIRNO U HAJDUKU

Špaco nezadovoljan porazom od Zadra

04.09.2010 u 13:17

Bionic
Reading

Dvojakog raspoloženja mogao bi nakon petka biti trener Hajduka Stanko Poklepović, lošeg jer su njegovi igrači izgubili od Zadra 1:0, a dobrog jer su Ibro i Bulku zabili u dresu reprezentacije

Bez devetero reprezentativaca Hajduk je izgubio u Stanovima od Zadra 1:0 što nije oduševilo trenera bilih Stanka Poklepovića. Očekivao je više od pričuva koje su se morale dokazati. No zadovoljstvo mu je sigurno popravila informacija da su reprezentativci dobro odradili svoj posao.

Najkonkretniji je bio Senijad Ibričić koji je pobjedu reprezentacije BiH protiv Luksemburga 0:3 otvorio prvim golom već u šestoj minuti. Uspješan nastup u remiju protiv Rumunjske imao je i novi vezni igrač bijelih Albanac Ervin Bulku, a solidnu partiju u Latviji prikazao je i rekovalescent Ivan Strinić.

Čini se da se bliži kraj ili barem rasplet trakavice oko odlaska Marka Livaje iz Hajduka. U petak su se njegovi roditelji Milan i Ljiljana zaputili prema Švicarskoj gdje su navodno dobili stalno zaposlenje i stan, pa je i Marko krenuo za njima, sve u naumu da 'predriblaju' Hajduk te bez velike odštete zaobilaznim putem preko Švicarske stignu do milanskog Intera.

Hajduk će u najgorem slučaju dobiti 180 tisuća eura koliko mu pripada prema propisima UEFA-e, no stara je priča kako u ovoj situaciji gube svi. Hajduk igrača, Livaja prigodu za napredovanje te na koncu Inter koji uzima igrača nakon godine pauze u najosjetljivijem razdoblju.