'ON IMA 160 KG, JA 50...'

Šokantna ispovijest zlostavljane supruge bivšeg hrvatskog reprezentativca

24.09.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Tijekom subote mediji u Bosni i Hercegovini objavili su tekst o fizičkom napadu Denisa Buntića, bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca, na suprugu. Zbog toga je bio i priveden u Ljubuškom

Poznati hrvatski rukometaš i ponajbolji igrač u povijesti Izviđača Denis Buntić pušten je na slobodu u Ljubuškom nakon što je uhićen, a njegova supruga Klara je otvoreno priznala da strahuje za svoj život.

Osim zbog nasilja u porodici, Buntić je pritvoren i zbog nedopuštenog držanja oružja u kući. Nakon što je službeno objavljeno da mu je odbijen pritvor, njegova supruga Klara odlučila je progovoriti o torturi koju trpi godinama, te posljednjem incidentu u kojem je 40-godišnjak, po njenom iskazu, želio ubiti.

>> Policija privela bivšeg hrvatskog reprezentativca zbog obiteljskog nasilja

'Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola', rekla je Klara Buntić na početku razgovora za Bljesak.info.

Klara je ispričala da Denis u kući ima četiri zolje, automatske puške, bombe, kalašnjikove...

'To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla bila, bih mrtva na licu mjesta', ispričala je Klara.

Klara je razočarana što je čitav slučaj dodijeljen Općinskom sudu u Ljubuškom.

'Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi na sudu. I to je greška', navodi Buntićeva supruga koja je dodala da već pet godina trpi nasilje.

'On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek brani, da se postavi. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek', ispričala je za Bljesak.info.

Buntić je karijeru počeo u Izviđaču 1998. godine, a završio je u istom klubu 20 godina poslije. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu, te olimpijsku broncu 2012. godine.