Iskrena Destanee aiava

Šokantna ispovijest mlade australske tenisačice; cijelom svijetu otkrila je nevjerojatnu priču kako su joj prolaznici spasili život

17.05.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Mlada australska tenisačica Destanee Aiava otkrila je cijelom svijetu kroz kakvu je krizu prolazila te da je nedavno pokušala samoubojstvo

Destanee Aiava, nekadašnja velika nada australskog tenisa, prolazila je kroz veliku krizu iako su pred njom trebale biti najbolje igračke godine.

Najbolji ranking ostvarila je u rujnu 2017. godine, kada je bila 147. igračica svijeta. Trenutačno je na 446. mjestu, a na Instagramu je otkrila kroz što je prolazila te kako je malo nedostajalo da se odluči na samoubojstvo. Ovo je njena ispovijest:

'U uskršnjoj noći u nedjelju 17. travnja željela sam se baciti s mosta na M1. Tri čovjeka su prolazila, izvukla su me i odvezla kući. Nisam željela dočekati 22. rođendan, ali znala sam da će moja obitelj i prijatelji biti sretni jer znaju da sam živa i taj trenutak, ta spoznaja, za mene je bila posebna.

Ponekad ljudi na koje naiđete u životu mogu napraviti nešto da se osjećate nedostojnima da budete voljeni, ali na kraju sam naučila: Bog je milostiv i neće dozvoliti da budete iskušeni preko svojih snaga, ali će vašim iskušenjima pružiti izlaz da biste mogli izdržati sve. Hvala vam svima na podršci. Volim vas', napisala je 22-godišnja Aiava nedavno na Instagramu.

Nije objašnjavala razloge, ali se isto tako iz njenih kasnijih objava može zaključiti da je kriza kroz koju je prolazila iza nje te da uživa u svakom novom danu. Proslavila je 10. svibnja 22. rođendan u društvu prijatelja i obitelji te uživa u životu. Uživa u svakom novom danu.