valjda nije istina?

Šok za Pjacu! Nakon mukotrpnog povratka doznao što Juve smjera

27.10.2017 u 18:36

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac, 22-godišnji Marko Pjaca napokon se oporavio od teške ozljede, ali prema pisanju talijanskih medija, povratku u prvu momčad Juventusa ne treba se nadati

'Pjaca neće biti spreman ovog vikenda igrati. Iako se najavljivao mogući povratak, 22-godišnji krilni napadač ne igra za Juventus od ožujka, kada je ozlijedio križni ligament, a sasvim je sigurno da će pri povratku imati i problema na psihološkom planu. Svi ti faktori ali i očito popunjene pozicije u napadu Juventusa, gurnut će hrvatskog reprezentativca na posudbu, u klub u kojem će imati mjesta za razvoj i dokazivanje', piše talijanski Calciomercato.

  • +2
Marko Pjaca i službeno potvrđen kao novi igrač torinskog Juventusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Juventusom bile su utakmice Primavere odnosno Serie A, i ako uistinu ne dobije priliku ni u jednoj od tih utakmica, onda ovu informaciju talijanskog dnevnika valja shvatiti ozbiljno.

Naravno, sve su to vijesti koje se neće dopasti ni hrvatskom reprezentativcu a ni izborniku Daliću koji je Pjacu ovog ponedjeljak predstavio kao igrača koji bi mogao biti čak i u kadru za utakmice s Grčkom. Naravno, ukoliko dobije minutažu u svom klubu jer Pjaca je bio na popisu igrača s pretpozivom.

Podsjetimo, Pjaca se ozlijedio u ožujku, na prijateljskoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Estonije.