kažu da je rutinska

Hrvatski reprezentativac završio na još jednoj operaciji, ali na teren se vraća u studenome

04.10.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Marko Pjaca ozlijedio se u dresu hrvatske reprezentacije na prijateljskoj utakmici protiv Estonije krajem ožujka. Nakon uspješne operacije ligamenata koljena iz Juventusa su najavili kako bi se na terene trebao vratiti u studenome. No, naš je reprezentativac proteklih dana završio na novoj operaciji...

Izvori bliski momčadi Juventusa navode kako je hrvatski reprezentativac Marko Pjaca ponovno završio na operacijskom stolu! Njegov je oporavak navodno tekao po planu, otkako se 28. ožujka ozlijedio na utakmici s Estonijom bio je na operaciji ligamenata desnog koljena, a iz kluba su najavljivali kako se na terene vraća u studenome.

No, Pjaca je posljednjih tjedana pri rehabilitaciji ima problema, konstantno ga je boljelo operirano koljeno. Kako bi otklonili bilo kakve sumnje liječnici su odlučili izvesti artroskopsko čišćenje. Taj je zahvat kod ovakvih ozljeda gotovo rutinski i Pjaca ne bi smio imati nikakvih problema.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Dapače, izvori bliski klubu navode kako se plan njegovog povratka ne mijenja. Pauza traje između šest i osam mjeseci, ovisno o težini ozljede i brzini oporavka, a Marko Pjaca bi se tijekom studenog trebao vratiti na travnate terene.