teška ozljeda

Šok za Nenada Bjelicu; kapetan Osijeka izgubljen je za derbi s Hajdukom, a možda i za cijelu sezonu...

30.03.2022 u 20:24

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka u nedjelju (3. travnja, 19.30 sati, Arenasport, MAXtv) pred svojim navijačima u 29. kolu Hrvatski Telekom Prve lige igraju derbi s Hajdukom. No, momčad Nenada Bjelice će biti značajno oslabljena u ovom susretu

Loše vijesti zatekle su trenera Osijeka Nenada Bjelicu nakon reprezentativne stanke. U Gradski vrt su se iz Dohe vratila dva hrvatska reprezentativca, golman Ivica Ivušić i kapetan Mile Škorić, no razloga za zadovoljstvo - nema.

Naime, Mile Škorić je u utorak u Dohi započeo utakmicu protiv Bugarske, ali je već u 27. minuti zbog ozljede morao napustiti teren. Kapetan Osijeka jednostavno nije mogao nastaviti susret, a sad je poznato i o kakvoj se ozljedi radi.

Škoriću je to bio sedmi nastup za 'vatrene', no neće ga, nažalost, pamtiti po lijepim stvarima. Ozlijedio je gležanj, zbog čega je morao napustiti teren. U jednom pokušaju da zaustavi suparnika Škorić je osjetio bol u gležnju desne noge, a kasnije je dobio i još jedan udarac u butni mišić.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +15
NK Osijek - NK Gorica, HT Prva liga, 13.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Radi se o distorziji gležnja desne noge. Zbog iste ozljede Mile je napustio i susret protiv Rijeke u Kupu, a sada će gotovo sigurno propustiti i derbi protiv Hajduka. Više će se znati nakon što obavi magnetsku rezonancu u Zagrebu', potvrdili su iz Osijeka.

Tako je kapetan i stup obrane Osijeka sigurno otpao za derbi s Hajdukom, a one katastrofičnije najave govore da bi Škorić, ako se pokaže da je ozljeda gležnja teže prirode, mogao biti izgubljen čak i do kraja sezone!