baš nema sreće

Šok za 'kraljice šoka'; jedna od najboljih hrvatskih rukometašica zbog teške je ozljede hitno operirana...

12.07.2022 u 08:36

Bionic
Reading

Ćamila Mičijević (27) stvarno nema sreće. Jedna od najboljih hrvatskih rukometašica ponovno je završila na operaciji i pred njom je neizvjestan oporavak te duga pauza

Veliki je ovo šok za naše 'kraljice šoka' jer je Ćamila Mičijević (27), jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ponovno završila na teškoj operaciji.

Razlog je nova teška ozljeda koljena o kojoj je izvijestio njen klub, francuski prvak Metz. Potvrđena je ruptura prednjih križnih ligamenata desnoga koljena, a stradao je i menisk.

'Ćamila je uspješno operirana. Za mjesec dana počet će rehabilitaciju i nadamo se vidjeti je opet na terenu u travnju sljedeće godine', objavio je njezin klub Metz uz poruku ohrabrenja:

'Oporavi se brzo Ćamila, navijači i cijeli klub su uz tebe!'

Ovo je i šok za našu reprezentaciju jer će Ćamila propustiti Europsko prvenstvo u Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji krajem ove godine, na kojem će naše ‘kraljice šoka‘ braniti brončanu medalju.

Oporavak će biti dug i neizvjestan jer je Ćamila i ranije imala velikih problema baš s tim desnim koljenom, kojeg je već dvaput operirala. Na terenu je sad neće biti najmanje devet mjeseci...