teška ozljeda

Šok za Hajduk; 'bili' do proljeća ostaju bez jednog od najvažnijih igrača

16.10.2018 u 18:51

Bionic
Reading

Na Poljudu jednostavno nema mira ni za vrijeme reprezentativne stanke. Novi trener Zoran Vulić pokušava 'pregrupirati' svoje igrače za nastavak sezone, no 'bili' će na duže vrijeme biti osjetno oslabljeni jer se ozlijedio jedan od nositelja igre

Kriza i dalje potresa redove Hajduka, u nastavak jesenskog dijela Hrvatski Telekom Prve lige 'bili' kreću s 'teretom' domaćeg poraza od Osijeka 2:0, a trener Zoran Vulić našao se pred novim problemima.

Ionako poljuljano samopouzdanje momčadi Hajduka primilo je novi teški udarac nakon što se na treningu ozlijedio Hamza Barry (24). Jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača u redovima 'bilih' dobio je udarac u koljeno, isprva se nije činilo ozbiljno, ali...

Nakon pregleda dijagnosticirana je ozljeda križnog ligamenta. Srećom, ništa nije puklo pa neće biti potrebe za operacijom, ali Barry će morati na mirovanje. I to poduže. Za sada je sigurno kako će ovaj važni veznjak Hajduka mirovati između šest i osam tjedana pa će propustiti jesenski dio sezone, ali trebao bi biti spreman za proljetni dio Hrvatski Telekom Prve lige.

  • +5
HT Prva liga, 10. kolo: Hajduk - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hajduk već ovog vikenda očekuje utakmica protiv Lokomotive u gostima, a zatim slijede okršaji protiv Rijeke i Šibenika u Kupu te gostovanje u Velikoj Gorici. 

Osim problema s ozljedama Vulić neće moći računati niti na potporu navijača jer su Splićani kažnjeni s četiri utakmice igranja na praznom Poljudu - protiv Rijeke, Intera, Slaven Belupa i Istre. Ako ne dobije neku novu kaznu, Hajduk bi pred navijačima na Poljudu trebao zaigrati tek 9. veljače sljedeće godine protiv Lokomotive... A do tada bi i Barry trebao biti spreman za igru.