veliko priznanje

Mario Mandžukić ovako nešto od Juventusa sigurno nije očekivao

15.10.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Mario Mandžukić (32) u Torino je stigao u ljeto 2015. godine. Juve je Atletico Madridu za njega platio 19 milijuna eura, a hrvatski je napadač vrlo brzo postao ljubimcem domaćih navijača. Sad su ga u klubu, za sve što je do sada postigao, odlučili nagraditi...

U novu je sezonu Mario Mandžukić krenuo sjajno, zabio je četiri gola u prvih devet utakmica Serie A i Lige prvaka, nije ga omeo ni dolazak Cristiana Ronalda u momčad 'stare dame'. Dapače, Mandžo je uz sve to i dva puta asistirao, baš Ronaldu...

Izvrsne igre našeg napadača, koji se nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji oprostio od hrvatske reprezentacije, nisu mogle proći nezapaženo, pa su čelni ljudi Juventusa Mandžu odlučili nagraditi za sve što je do sada dao klubu.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Imao je Mandžukić važeći ugovor s Juveom od 2020. godine po kojemu zarađuje nešto više od 3,5 milijuna eura na godinu. Čelnici su odlučili ponuditi mu novi ugovor, do 2021. godine uz 'podebljanu' zaradu. I to znakovito bolju. Naime, Mandžukić će od sada zarađivati pet milijuna eura na godinu!

Najbolja je to potvrda koliko u Juventusu cijene našeg napadača, Mandžo je kao vino, što je stariji to je bolji i ubojitiji.