a što kaže cvitanović?

Šok u Dinamu! Mamić prodao jednog od najboljih igrača

04.09.2017 u 21:40

Bionic
Reading

Dinamo odnosno njegov trener Mario Cvitanović ostao je bez još jednog važnog igrača, a riječ je o Čileancu Junior Fernandesu koji je u ponedjeljak prodan turskom Alanyasporu

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Europsku ligu, Dinamo je odlučio prodati Čileanca Juniora Fernandesa koji je usput rečeno, bio jedan od boljih igrača u uvodnim utakmicama sezone.

  • +4
Europska liga, 4. pretkolo: Dinamo - Skenderbeu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Međutim, očito je čelnštvo maksimirskog kluba odlučilo zaraditi te se trenera Cvitanovića stavili na muke. Junior Fernandes je prodan u turski Alanyaspor, u kojem je već bio na posudbi. I očito je ostavio dobar dojam kada su čelnici turskog kluba stigli pred Mamića i tražili način da ga otkupe. 

Čileanac je potpisao ugovor na tri godine.

'Vodili smo nekoliko razgovora s čelnicima Dinama i konačno dogovorili transfer Juniora Fernandesa. Hvala Zdravku Mamiću koji nas je razumio i pristao na transfer. Fernandes je jako dobar igrač i nadam se da ćemo s njim ostvariti isto rezultate koje želimo', rekao je predsjednik Alanyaspora, Hasan Cavusoglu, a prenosi službena klupska stranica.

Iako nigdje ne piše koliko su Turci platili Dinamu, vrijednost Čileanca prema Transfermarku je nešto manja od tri milijuna eura.