JAVILA SE BIVŠA DJEVOJKA

Šok u Chicagu; Derrick Rose optužen za silovanje!

02.09.2015 u 14:15

Bionic
Reading

Dok se čeka početak NBA nove sezone ljubitelje košarke, pogotovo navijače Chicago Bullsa, šokirala je vijest kako je jedan od najboljih igrača lige Derrick Rose optužen za silovanje. Ovaj popularni košarkaš iza sebe ima nekoliko teških ozljeda, a tijekom rehabilitacije posjetio je Zagreb gdje je kao maneken adidasa bio kum igrališta na zagrebačkom Tuškancu

Neki će reći ni prvi ni posljednji NBA košarkaš koji se mora suočiti sa sličnim optužbama. Prije desetak godina jedna je djevojka iz Kolorada optužila za silovanje zvijezdu LA Lakersa Kobea Bryanta, a cijeli slučaj na koncu je završio – nagodbom.

Međutim, vijest kako je zvijezdu Chicago Bullsa te bivšeg MVP-a lige Derricka Rosea jedna od bivših djevojaka s kojima je bio u vezi optužila za silovanje odjeknula je kao bomba.

Kako piše specijalizirani portal NBAcro.com navodno je djevojka detalje ispričala svom odvjetniku. Rekla mu je kako je tijekom njihove dvogodišnje veze Rose inzistirao na mnogim stvarima koje je ona odbijala (grupni seks, njeno dopuštenje da on spava s njenim prijateljicama i sl.), te da ju je u kolovozu 2013. Rose odlučio silovati zajedno s još dva prijatelja od kojih je jedan njegov privatni menadžer.

Kako je djevojka detaljno ispričala te ranije je kobne noći uspjela pobjeći iz Roseove vile u Beverly Hillsu, ali ju je Rose kasnije pronašao u njenom stanu gdje se dogodilo spomenuto silovanje.

Na pitanje zašto se dosad nije oglasila povodom ove vrlo ozbiljne optužbe, tajanstvena osoba identificirana samo kao Jane Doe navela je kako 'dolazi iz vrlo konzervativne obitelji i ovo bi je vrlo osramotilo'.

Poprilično očekivano, Rose je sve negirao i poručio kako će pravda na kraju pobijediti. Lisa Cohen, PR menadžerica Derricka Rosea, kratko je kazala:

'Optužbe su potpuno netočne i ne baziraju se na činjenicama. Ovo nije ništa više nego očajan pokušaj da se blati vrlo uspješan i cijenjen sportaš. Ona nije kontaktirala niti optuživala gosp. Rosea sve dok nisu počeli razni odvjetnici tražiti ogromne sume novca za svoju klijenticu. Prošlo je dvije godine od okončanja veze i tada kao i sada, njene optužbe nemaju svrhe. Sasvim smo sigurni da ovaj slučaj neće doći ni do suda i da će gosp. Rose biti oslobođen svih optužbi.'

U svakom slučaju, kako god da slučaj završi, ove optužbe neće ići u korist 27-godišnjem Roseu kada su u pitanju potencijalni marketinški ugovori te popularnost među navijačima. Je li u pitanju tek pokušaj bivše djevojke da dođe do lake zarade ili je Rose zaista prisilio djevojku na spolni odnos? Na to svi žele odgovor što prije…