PRVI BORILAČKI

Sofascore i 'Cro Cop' predstavili MMA, novi sport u aplikaciji

15.06.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Sofascore, hrvatska tvrtka koja je razvila istoimenu aplikaciju za praćenje sportskih rezultata i detaljne statistike za 24 sporta, najavila je dodavanje novog sporta, prvog borilačkog, svojoj inovativnoj aplikaciji - MMA

MMA entuzijasti od sada mogu pristupiti sveobuhvatnim detaljima i statistikama iz trinaest najboljih svjetskih MMA organizacija, a širenjem portfelja sportova Sofascore učvršćuje svoju poziciju tržišnog lidera u pružanju detaljnih sportskih statistika.

S najnovijim ažuriranjem, Sofascore je postao jedina platforma na tržištu koja nudi kompletan paket detaljne analitike i ažuriranja uživo od najistaknutijih MMA organizacija kao što su UFC, Bellator, Absolute Championship Akhmat, DWCS, PFL, PFL Challenger, Brave, KSW, EFC, Cage Warriors, Jungle Fighters, Rizing i FNC svojoj bazi od 25 milijuna aktivnih korisnika mjesečno.

Kako bi istaknuli predanost svoje platforme ovom sportu, Sofascore je predstavio MMA legendu Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića kao svog brand ambasadora.

'Ovaj razvoj označava značajnu prekretnicu za ljubitelje Sofascorea i MMA fanove diljem svijeta, jer aplikacija donosi objektivnost i jasnoću neizbježno pristranoj interpretaciji svake borbe od strane obožavatelja. Neka brojke govore same za sebe. Uvod u novu eru praćenja MMA Integracija MMA-a u aplikaciju Sofascore otvara pregršt mogućnosti za MMA entuzijaste te donosi zanimljivosti i informacije o svakom meču', navode iz tvrtke.

Na jednom mjestu, korisnici sada mogu pristupiti informacijama o rezultatima mečeva u stvarnom vremenu, detaljnim statistikama udaraca (gard, parter, grapple), grafikama sa značajnim udarcima, kao i profilima boraca i rasporedima događaja, što itekako poboljšava njihovo cjelokupno iskustvo praćenja najnovijih događaja iz svijeta MMA-a.

'Oduševljeni smo što možemo dodati i MMA već podugačkoj listi sportova koje pokrivamo na svojoj platformi. Naš cilj je koristiti statistike kako bismo pokazali kako se razni faktori jednog meča spajaju u savršenu izvedbu unutar ringa. Kao i što to radimo kod drugih sportova, nudimo statistike i detaljne analize kao objektivnog suca u analizi performansa boraca. Sofascore je tu da pokaže svaki detalj borbe, ali objektivno, bez ljudske pristranosti', rekao je Zlatko Hrkać, CEO Sofascorea.

Iz tvrtke ističu da predanost Sofascorea pružanju besprijekornog korisničkog iskustva nadilazi dodavanje MMA-a njihovoj aplikaciji.

'Integracija također nudi intuitivno sučelje, sustav notifikacija i postavke za praćenje svojih omiljenih boraca, događaja i organizacija. Uz MMA, Sofascore pokriva širok raspon sportova, uključujući nogomet, košarku, tenis, kriket i mnoge druge. Platforma je stekla vjernu korisničku bazu zahvaljujući svom točnom ažuriranju podataka u stvarnom vremenu, detaljnim uvidima i statistikama te jednostavnom dizajnu, što ju čini glavnim odredištem za sportske entuzijaste diljem svijeta', zaključuju iz Sofascorea.