POSLJEDNJE PRIPREME

Snježna kraljica OK, Ivica na Sljemenu

26.12.2009 u 18:52

Bionic
Reading

Nakon pregleda staze inspekcija Međunarodne skijaške federacije (FIS) danas je dala zeleno svijetlo za održavanje utrke Vip Trofej Snježne kraljice, na Sljemenu 3. i 6. siječnja iduće godine

Uvjeti na stazi zadovoljili su visoke kriterije koje je postavio FIS, a tehnički delegat utrke Dušan Gorišek nakon pregleda iskazao je zadovoljstvo, te potvrdio kako je staza spremna za utrku. Kvalitetu staze su prvi na današnjem jutarnjem treningu isprobali Natko Zrnčić Dim i Dalibor Šamšal. S obzirom na vremenske uvjete koji nas očekuju u idućim danima moguće će biti dodatno zasnježiti stazu .

Ivica Kostelić će danas kasnije popodne po prvi puta stati na snijeg nakon operacije i to upravo na Sljemenu. Dosadašnji rehabilitacijski postupak je prošao u redu te bi se Ivica trebao u nedjelju uputiti na daljnje pripreme u Inekrems.

Odluka o eventualnom nastupu u Zagrebu bi se trebala donijeti neposredno iza Nove Godine i zavisiti će u mnogome o tijeku rehabilitacije. Moguć je i njegov nastup na FIS utrci u austrijskom Petzemnu 4. siječnja nakon koje bi se uputio u Zagreb.