a više nije ni klinac

Smiješno je kako Klopp brani igrača kojeg je platio 75 milijuna eura: Da vidite samo kako zabija na treningu...

08.10.2022 u 17:05

Bionic
Reading

Liverpoolovi navijači čekaju naslov još od 2020. godine, pa ih trenutni položaj Redsa na tablici, a to je deveto mjesto, nikako ne može zadovoljiti. Tim prije što je Jürgen Klopp i ove sezone uložio pozamašan novac u nove igrače. Jedan od njih je i Urugvajac Darwin Nunez, za kojeg su Redsi platili Benfici 75 milijuna eura

Liverpool u dosadašnjem dijelu ove sezone igra ispod očekivanja, a navijači Liverpoola kao jednog od glavnih krivaca za to smatraju Darwina Nuneza.

Napadač je to za kojeg su čelnici Liverpoola Benfici platili 75 milijuna eura, a on je u dosadašnjih sedam prvenstvenih utakmica sudjelovao u njih samo četiri, sa skromnom minutažom, to jest njih tek 177, a pri tom je zabio samo jedan gol. Igrao je i 132 minute u tri utakmice u Ligi prvaka, ali tamo nije zabio niti jedan gol. Pogodak je pak zabio u utakmici Community Shielda.

'On se mora primiriti, na utakmicama je uvijek u nekoj žurbi, ali njegove kretnje su izvanredne, prirodne i iznimno su dobre. To prije nismo imali. Da vidite samo kako zabija na treningu, bili biste zadivljeni. Darwin je pokazao da se zna naći u pravoj poziciji, što je najvažnije za napadača. Zbog toga sam siguran da će sve biti u redu, on je još dijete i treba odrasti u muškarca', poručio je Jürgen Klopp.

Mladom igraču, iako s 23 godine više nije 'klinac', ovakva podrška sasvim sigurno treba, ali i navijačima treba njegov puno konkretniji doprinos na terenu. Inače ove Kloppove riječi neće biti opravdane.