Zanimljiva situacija

Spiker za vrijeme velike pobjede Hrvatske nad Slovačkom ni s čime izazvan spustio Riječanima na njihovom stadionu

17.11.2019 u 08:12

Bionic
Reading

U igru je u 81. minuti umjesto strijelca trećeg gola Ivana Perišića ušao Mislav Oršić, a službeni spiker na stadionu Rujevica taj je trenutak iskoristio kako bi sve podsjetio na Oršićev nedavni hat-trick u derbiju Rijeke i Dinama

Hrvatska je u Rijeci na Rujevici u zadnjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine ugostila Slovačku. Vatrenima je za odlazak na ovo veliko natjecanje trebao barem bod, ali kako su i najavili, hrvatski reprezentativci ne znaju igrati na bod.

  • +41
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 9. kolo, Hrvatska - Slovačka Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Iako je Slovačka povela u 32. minuti preko Boženika, do kraja utakmice su Nikola Vlašić, Bruno Petković i Ivan Perišić preokrenuli rezultat i s 3:1 ispratili Slovake s Rujevice. Zanimljiva situacija dogodila se pred sam kraj utakmice, kada je već sve bilo riješeno.

U igru je u 81. minuti umjesto Ivana Perišića ušao Mislav Oršić, a spiker na stadionu iskoristio je priliku da se naruga riječkim navijačima na njihovom terenu.

'Novi čovjek je na terenu. Posljednji put kada je nastupio na Rujevici postigao je samo tri gola', ispalio je spiker i šokirao navijače Rijeke. Je li Oršićev ulazak u igru mogao proći bez tog komentara? Naravno da jest jer ovakav način predstavljanja igrača nije uobičajen za službene utakmice.

Naravno, gospodin za mikrofonom se referirao na derbi Rijeke i Dinama u 15. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, kada su 'modri' potopili Rijeku na Rujevici 5:0. U toj utakmici je tri gola za Dinamo postigao upravo Mislav Oršić i tako domaćem sastavu nanio jedan od najvećih poraza u povijesti kluba.

Ako ste zaboravili kako je izgledao derbi i Oršićevi golovi, možete ih vidjeti u sažetku susreta ispod teksta. Spiker ih očigledno nije zaboravio, a odlučio je na njih podsjetiti i navijače Rijeke i to na njihovoj Rujevici.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo