UNITED GA SILNO ŽELI

Slučaj Pogba; na ovaj iznos svima u Juventusu zavrtjelo se u glavi!

19.07.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Engleski velikan Manchester United, koji od ove sezone vodi karizmatični Jose Mourinho, spremio je nevjerojatnih 180 milijuna eura za dovođenje Francuza Paula Pogbe iz Juventusa, tvrde talijanski mediji. Iznos od kojeg je mnoge zaboljela glava…

Navodno bi United Juventusu za sam prijelaz platio rekordnih 120 milijuna eura, a ostatak od 60-tak milijuna išao bi igraču za plaću, tvrdi Gazzetta dello Sport, koja donosi informaciju da je Pogbin menađer Mino Raiola od nedjelje u Manchesteru na pregovorima. Novi trener ManU-a Jose Mourinho inzistira na dovođenju Pogbe i neće žaliti novca za prijelaz i Francuzovu plaću, koja bi iznosila 12 milijuna eura po sezoni.

Čak ni činjenica da Pogba nije briljirao na Euru, te je usto potpuno podbacio u finalu protiv Portugala, nije smetala da francuskom nogometašu padne cijena.

Juventus je dosad odlučno odbijao prodaju svog ponajboljeg igrača, koji je trenutačno na odmoru nakon Eura, a u utrku za crnoputim veznjakom navodno se upustio i Real Madrid, tvrdi Gazzetta. Međutim, nakon ovog iznosa vjerojatno se svima u Juventusu zavrtjelo u glavi…

Dosadašnji najveći transfer u svijetu nogometa drži Gareth Bale, kojeg je Real 2013. godine platio ravno 100 milijuna eura.