IZNENAĐENJE

Slovenci kreirali senzaciju; PSG izgubio trofej i Karabatića

15.03.2016 u 13:29

Bionic
Reading

Prošli vikend neće ostati u lijepom sjećanju za najbogatiji rukometni klub Europe, PSG, koji je izgubio trofej, a na jedno vrijeme i Nikolu Karabatića

Parižani su poraženi u finalu Liga kupa od Montpelliera 31-26. Super atraktivna momčad iz francuske prijestolnice: Omeyer (8 obrana), Melić (4/5), Mollgaard (1/3), Accambray, Vori, Abalo (2/4), Luka Karabatić (2/3), Nikola Karabatić (2/2), Hansen (9/17), Narcisse (4/8), Onufriyenko (1/5), Honrubia (1/2) i M’Tima (0/1) tako je ostala bez očekivanog trofeja.

Najzaslužniji za iznenađujući trijumf u redovima Montpelliera bili su vratar Gerard sa 17 obrana, Simonet sa šest golova te slovenska kolonija Dolenec (5), Kavtičnik (5) i Gajič (4).

Da stvar po PSG bude još gora, u prvom dijelu im se ozlijedio najbolji igrač Nikola Karabatić. Kasniji pregled je pokazao kako je francuski reprezentativac izgubljen na nekoliko tjedana zbog lijevog aduktora te će na prisilnu stanku.

U klubu se ipak nadaju kako će oporavak ići prema planu i da će Karabatić biti spreman za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka (20.-24. travnja).