SNJEŽNE RADOSTI

Sljeme se za rekreativce otvara tek u nedjelju

08.01.2010 u 12:18

Bionic
Reading

FIS-ova skijaška natjecanja na Sljemenu su završena i ponovno dolazi vrijeme rekreativaca. Nažalost, samo dva spusta na zagrebačkom skijalištu bit će otvorena tek od nedjelje, i to pod uvjetom da vremenske prilike dotada ne otope snijeg

Nakon uspješno odrađenih slaloma za dame i muškarce na Medvednici u prvim danima nove 2010, Zagrebačka gora od nedjelje će ugostiti i rekreativne skijaše. Premda je 10. siječnja posljednji dan školskih praznika, ne sumnjamo da će Crveni spust i dio Činovničke livade biti prepuni zaljubljenika u snijeg i zimske radosti.

Prema obavijesti nadležnih u Zagrebačkom holdingu, samo je Crveni spust, na kojem su se održavala FIS-ova skijaška natjecanja, spreman za prihvat i najzahtjevnijih skijaša, dok je Činovnička livada djelomično spremna za uživanje na snijegu. Preostala dva skijališta, Zeleni i Plavi spust, neće biti otvoreni zbog nedostatka snijega za sigurno skijanje.

Kad su u pitanju cijene trosedežnice i bijele vučnice, valja naglasiti da će cijena dnevne karte za odrasle biti 100 kuna, a za djecu 50 kuna. Skijališta će biti otvorena točno u 9 sati, a zatvorena već u 16 sati, jasno samo pod uvjetom da do nedjelje ne doživimo neko novo zatopljenje.