NAJLJEPŠI POKLON

Slavni tenisač pobjednicu US Opena nagrađuje – vjenčanjem!

15.09.2015 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila US Open i odmah zaključila svoju tenisku karijeru, Flavia Pennetta od svog dečka Fabija Fogninija doživjela je prosidbu...

Pennetta i Fognini u vezi su od prošle godine, a nakon iznimno uspješnog US Opena za oboje, odlučili su se vjenčati. Fabio je zaprosio svoju djevojku i odlučili su kako će se vjenčanje dogoditi u lipnju sljedeće godine.

Podsjetimo, 33-godišnja Flavia senzacionalno je osvojila US Open, dok je njezin dečko Fabio Fognini izbacio Rafaela Nadala velikim preokretom u pet setova, u jednom od najboljih mečeva turnira.

No, puno više od vjenčanja teniski svijet šokirala je vijest da je Pennetta na svom vrhuncu, nakon velike krune odmah odlučila prekinuti karijeru.

'Šokirana sam viješću, nisam to očekivala. Kao žena slažem se s tim izborom, jer to je dokaz da ima i drugi život. Mnogo se žrtvovala i želi nešto drugo sada raditi. Ne želim da mi roditelji padnu u nesvijest, ali i ja sam blizu toj odluci,' komentirala je druga talijanska finalistica US Opena, Roberta Vinci.