OPAKI NOKAUTER

Slavni rekord Cro Copa u opasnosti; Brazilcu tako malo nedostaje!

12.06.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Kako se samo Charles Oliveira vratio na pobjedničke staze! Tehničkim nokautom u prvoj rundi je završio Beneila Dariusha i prekinuo mu savršeni niz od osam uzastopnih pobjeda, a vjerojatno mu je i ugasio snove da napadne UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji protiv Makhacheva

Brazilac je pokazao kako je jednostavno bolji borac i kako je najbolji onda kada ga se podcijeni, a za finiš nad Dariushom je po 19. put unutar UFC-a nagrađen sa dodatnih 50 tisuća dolara, a po trinaesti put se radilo o bonusu za performans večeri. Tako je srušio rekord Donalda Cerronea, a bonus će mu zasigurno odlično doći, piše Fight Site.

No, UFC je tokom njegovog intervjua nakon borbe otkrio još jednu zanimljivu činjenicu. Ova pobjeda je Oliveiri bila 20. prekid u karijeri, a tako se približio legendarnom 'Cro Copu' koji ih ima 21. (Radi se o statistici iz UFC-a, Strikeforcea, Pridea i WEC-a, kombinirano).

Osim svih navedenih rekorda, Oliveira je u ovom trenutku karijere zavrijedio ono što mu možda i najviše znači. Radi se dakako o novom napadu na titulu koju drži Islam Makhachev, a riječi su razmijenili još dok je Oliveira Danielu Cormieru davao intervju u kavezu. Islam čestitao Oliveiri na pobjedi, ali je također poručio kako u ovoj igri i dalje postoje leveli.

Vjerujemo da će UFC ispuniti želje fanova i konačno organizirati veliki revanš između Oliveire i Makhacheva. Charles je rekao da smo tada vidjeli tek 10 posto od njega, a noćas 120. Vjerojatno su rijetki oni koje to ne bi zanimalo, a do tada neka ‘‘Do Bronx‘‘ uživa u svojim rekordima.