TEMA O KOJOJ SE PRIČA

Slavni prgavac ne može se načuditi; pitanje koje će prozvanog Neymara ostaviti bez teksta

16.11.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Slavni francuski nogometaš Eric Cantona ne može se načuditi Neymarovom transferu iz Barcelone u PSG, kontroverznom golgeteru nije jasno zašto se Brazilac odlučio na takav potez

Neymar je za 222 milijuna eura prešao s Camp Noua na Park prinčeva, a taj rekordni prelazak i dalje je jedna od glavnih tema u nogometnom svijetu.

Legendarni prgavac sa travnjaka Eric Cantona, koji je najbolje godine dao Manchester Unitedu, također se osvrnuo na transfer koji je na noge digao i u Uefu (moguće kršenje financijskog fair-playa).

'Imaš 25 godina, igraš za Brazil i Barcelonu i zatim se odlučiš na transfer u Francusku da igraš protiv Guingampa i Amiensa. Koji je smisao toga?', poslao je Cantona pitanje Neymaru.

  • +25
Neymar u dresu novog kluba PSG-a Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Inače, Neymar je u pojedinim intervjuima kao razlog svojeg dolaska naveo i to što želi odvesti PSG do trijumfa u Ligi prvaka (iako svi znaju da je jedini razlog novac, jer s bonusima može zaraditi i 55 milijuna eura godišnje).

Najbolje od Neymara u 2017.

'Došao je zbog Lige prvaka? Pa to je deset utakmica. Njegov dolazak nema smisla. To nema veze sa strašću i nogometom', jasan je bio kontroverzni Cantona.