Veliki skandal u britaniji

Slavni boksač šokirao videom u kojem objašnjava kako isprebijati ženu u karanteni: 'Kada počne sipati otrov, pogodite ju u bradu...'

30.03.2020 u 19:11

Bionic
Reading

Billy Joe Saunders je suspendiran nakon šokantnog videa u kojem objašnjava kako prebiti suprugu u karanteni

Billy Joe Saunders je dobar u poslu kojim se bavi. Riječ je o do sada neporaženom britanskom boksaču koji nema problema u ringu, ali nešto nije u redu s njegovom glavom pa se ponovno našao u središtu skandala zbog kojeg je ovoga puta i suspendiran.

U videu koji se brzo proširio društvenim mrežama Saunders savjetuje svojim muškim fanovima kako za vrijeme samoizolacije zbog koronavirusa pretući svoju suprugu. U morbidnom videu Saunders uz objašnjenje i udara u vreću.

'Htio sam napraviti mali video za sve vas očeve, muževe i dečke ako imate djevojku. Ako vam žena ne da mira, a vi se trudite ostati mirni, to je u redu, ali nakon šestog dana ćete biti pred eksplozijom', kaže u uvodu Saunders pa nastavlja:

'Dolazi do vas i pljuje vam otvor u lice, sprema se nešto reći. Ne znam što ste napravili, ali ste ju uzrujali. Kada vam priđe, pogodite ju što jače u bradu. Pomislit će: 'Što je ovo?'. Neće ni znati što se događa, a onda se spustite na koljenu i dovršite ju', pojašnjava svoj pećinski plan Saunders dok udara vreću krošeom.

Njegov video se proširio i britanskim medijima pa mu je tamošnji boksački savez oduzeo licencu i zakazao saslušanje. Nakon što je vidio posljedice svojeg priglupog ponašanja Saunders se oglasio s opravdanjem kako je riječ o šali.

'Kada bih vidio muškarca kako dira ženu rastavio bih ga na komade. Imam kćer i ako bi netko na nju digao ruku ne bi završio dobro. Isprike ako sam uvrijedio žene', pravdao se Saunders.

Britanac je u 29 borbi u karijeri upisao jednako toliko pobjeda i prvak je svijeta po WBO-u u supersrednjoj kategoriji. Početkom svibnja se trebao boriti sa Saulom Canelom Alvarezom, ali borba je odgođena zbog koronavirusa, a sada je i upitna jer je Saunders ostao bez licence.

Ovakav ispad nije prva kontroverzna stvar koju je napravio. Ranije je snimljen kako ovisnici o drogama nudi upravo droge ako javno izvede neki spolni čin ili ako napadne nekog prolaznika. To mu je priskrbilo kaznu od 100.000 funti, a sada je novim istupom zaradio suspenziju. Možda bi mu bilo bolje da ne otvara usta u javnosti...