britanci uvjereni

Slavenu Biliću prijeti otkaz u West Hamu već ove srijede!?

22.08.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Britanski Times tvrdi da bi hrvatski trener Slaven Bilić mogao izgubiti svoj posao već ove srijede, ako doživi i treći poraz u nizu protiv Cheltenham Towna...

O otkazu Slavenu Biliću pisalo se na Otoku tijekom gotovo cijele prošle sezone, a nakon poraza od Manchester Uniteda i Southamptona na otvaranju novog izdanja Premiershipa opet je naš bivši izbornik prvi favorit za gubitak posao u engleskim medijima.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski Times tvrdi da se opasno trese stolica hrvatskom strategu te da bi mogao izgubiti posao već ove srijede, ako kojim slučajem West Ham ispadne od niželigaškog Cheltenham Towna u dvoboju Liga kupa.

Ako i preživi slabašnog protivnika, Bilić će biti pod velikim pritiskom u subotu kada 'čekićari' gostuju u derbiju začelja protiv Newcastlea koji također još nema osvojenih bodova.

Bilićev najveći problem su odlična pojačanja koja je dobio ovog ljeta, poput Harta, Zabalete, Arnautovića i Chicharita, a rezultati svejedno izostaju. No, ako Slaven preživi trenutnu krizu i dočeka reprezenativnu pauzu na klupi West Hama sljedećeg tjedna, imat će dodatna dva tjedna da uigra momčad i popravi situaciju na ljestvici...