ako nije pogreška...

Drama mladog Hrvata: Vijest me iznenadila, šokiran sam, ne želim zamisliti što se sada događa s njime

14.11.2022 u 20:12

Bionic
Reading

Njemački nogometni savez (DFB) objavio je kako je mladi hrvatski nogometni reprezentativac i član drugoligaša Hamburger SV-a Mario Vušković bio pozitivan na dopinškoj kontroli obavljenoj tijekom treninga, a njegov slučaj komentirao je bivši golgeter njemačkog kluba Ivca Olić

Podsjećamo, iz DFB-a su potvrdili kako je Vušković bio pozitivan na EPO, odnosno krvni doping. Iz HSV-a su izrazili čuđenje ovakvim rezultatom testiranja, ali su također i objavili kako su automatski suspendirali Vuškovića.

'Možemo potvrditi kako je naš igrač Mario Vušković pod istragom što nas jako iznenađuje. Privremeno smo ga povukli sa svih aktivnosti s momčadi kako bismo i njega i klub zaštitili od daljnje štete. Kada saznamo više detalja, bit ćemo transparentni u njihovom objavljivanju', poručili su iz HSV-a.

O njegovom slučaju za Bild je govorio i bivši napadač HSV-a Ivica Olić…

'Vijest me iznenadila, šokiran sam. Ne znam detalje, ne želim zamisliti što se sada događa s Marijom. On dolazi iz vrlo ugledne, sportske obitelji. Mario živi i voli nogomet. Nadam se da je riječ o nekakvoj pogrešci u laboratoriju', rekao je Olić.

Vušković je prošlu sezonu proveo na posudbi iz Hajduka u HSV-u da bi ovoga ljeta taj prelazak postao trajan.

Za mladu hrvatsku reprezentaciju Vušković je dosada odigrao 13 utakmica i postigao dva gola.