PETAK - 18 SATI

Slaven kod Zagreba želi do prvih gostujućih bodova i golova

03.10.2014 u 12:16

Bionic
Reading

U MAXtv Prvoj ligi 11. kolo u petak od 18 sati (MAXtv, Arenasport 1) u Kranjčevićevoj otvaraju Zagreb i Slaven Belupo

Nakon poraza od Rijeke u Kranjčevićevoj su se ekspresno okrenuli novom suparniku. Slaven će do kraja sezone vrlo vjerojatno biti jedan od njihovih konkurenata u borbi za ostanak, pa je svaki bod od iznimnog značaja.

'Bit će ovo vrlo teška utakmica, za nas možda i najteža. Vjerovao sam u pobjede na Hajdukom i Rijekom, danas mi je taj dojam nedefiniran. Ne želim stavljati rezultatski imperativ pred igrače, rezultat će donijeti igra', rekao je domaći trener Medić.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

Suparnika je pohvalio, posebno u kontekstu velikog broja iskusnih igrača. Kao i većina njegovih kolega, dodao je da ne zaslužuju posljednje mjesto.

'Ne mislim da smo mi puno bolja momčad, odskačku samo Rijeka i Dinamo. Svi ostali smo podjednaki i nitko nije siguran protiv nikoga', mišljenje je domaćeg trenera.

Malo je eksperimentirao na posljednjim treninzima, pa je tako krilnog napadača Jurendića opet uigravao na poziciji stopera. Bevab bi trebao na desni bok. Stoper Musa je suspendiran, Šehić bi mogao na klupu.

'Sretan sam što imam Jurendića na raspolaganju. Kad god treba pokrpati neku 'rupu', on uskoči i riješi problem. Pravi je raritet i u svjetskim razmjerima', zaključio je Medić.

Od igrača koji su u posljednje vrijeme participirali u igri, nema samo već spomenutog Muse.

U Koprivnici se lakše diše nakon četiri osvojena boda u zadnja dva kola. Tim više što je posljednji bod osvojen protiv 'nedodirljivog' Dinama. Znak je to da Slaven ipak nešto vrijedi. No, od starih uspomena se ne živi, osobito ne kada ste posljednji na ljestvici (izgubili svih pet u gostima uz gol razliku 0-15).


'Za nas je to vrlo važna utakmica u kojoj moramo dati sve od sebe, jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. Očekujem, da ćemo u Kranjčevićevoj igrati bolje prema naprijed što nam još uvijek nedostaje za bolju realizaciju. Nemamo nekih problema sa sastavom, Mirić je sanirao ozljedu koju je zadobio s Dinamom i sigurno će kandidirati za početnu jedanaestoricu', naglasio je trener Elvis Scoria i nastavio:

'Zagreb je kvalitetna momčad koja vrlo dobro drži loptu u svojim nogama, ali nije nesavladiva. Gledali smo njihove igre, nema nikakvih nepoznanica i uvjeren sam da će to biti dobra utakmica.'

Zbog ozljeda susret propuštaju Gregurina, Parlov i Geng. Neće zbog toga momčad Slavena biti puno slabija niti će doživjeti značajnije promjene u odnosu na neke prethodne utakmice.

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.