posudba na godinu dana

Slavenu Biliću ispunila se velika želja i dovodi hrvatskog igrača na kojem je inzistirao zadnjih tjedana

24.09.2020 u 17:04

Bionic
Reading

Čini se da je saga oko povratka Filipa Krovinovića u Englesku ipak gotova. Iako je proteklih dana vladalo zatišje, te je bilo upitno gdje će ovaj hrvatski kreativac nastaviti karijeru, ovog četvrtka Benfica je dala 'blagoslov' za još jednu posudbu

Filip Krovinović vraća se na mjesto sreće, to jest u West Bromwich Albion Slavenu Biliću, u kojem je prošle sezone imao važnu ulogu na putu ulaska u Premier ligu.

'Za Krovinovića sam rekao i prije i to ne krijem - on nam je prioritet. Činim sve da ga zadržim i on ne bi smio biti tema. Postoji želja s obje strane, njemu je ovdje lijepo, imao je super sezonu. Trebamo samo riješiti stvari s Benficom. Filip je užasno bitan za ekipu, i kao igrač i kao čovjek', prije tri tjedna rekao nam je Bilić.

>> Slaven Bilić otvoreno o stanju u Hajduku, Tudoru kao treneru, a na poseban način dotakao se Messija i Modrića: Imam ja moć, pita me se nešto

Sada se Biliću ta želja napokon ispunila, a nova jednogodišnja posudba, ali bez prava prvokupa, finalizirat će se sljedećeg tjedna.

Ovog četvrtka Benfica je odobrila taj posao, ali kako je menadžer hrvatskog veznjaka u velikoj gužvi te sređuje još jedan veliki posao, potpise na papire stavit će početkom idućeg tjedna.

Dakle, Krovinović će preskočiti Chelsea, ali zato bi mogao zaigrati protiv Southamptona.

WBA je trenutno posljednja momčad Premier lige, bez osvojenog boda i s gol razlikom 2-8.