prije tri dana dobio otkaz

Slaven Bilić već ima ponudu na stolu; Domagoj Vida otkrio nam jedan važan detalj

27.02.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a potim izbornik, danas trener bez angažmana, Slaven Bilić uskoro bi mogao dogovoriti novi posao

Slaven Bilić, koji je tijekom trenerske karijere obnašao dužnost, osim u U-21 i A reprezentaciji Hrvatske, na klupi Lokomotiva, Bešiktaša, West Ham Uniteda, prije nekoliko dana dobio je otkaz u Al Ittihadu, saudijskom klubu koji je preuzeo početkom listopada prošle godine.

Na početku mandata u saudijskom klubu zaredao je s neuspjesima, ali nakon prijelaznog roka i odrađenih priprema, Al Ittihad je uspio povezati nekoliko pobjeda. Međutim, stigao je poraz 0:2 od Mamićevog Al Hilala i čelnici kluba su mu uručili otkaz, unatoč trogodišnjem ugovoru.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, kako prenose turski mediji, Slaven Bilić bi se mogao vrlo brzo vratiti u Bešiktaš.

Navodno ga je predsjednik kluba Fikret Orman, u kojem je Bilić imao zapaženih uspjeha i vodio ga od 2013. do 2015. godine, pozvao na razgovor u prvom tjednu ožujka kako bi ga pokušao nagovoriti da preuzme klupu 'crno-bijelih' krajem ove sezone.

Jer aktualnom treneru Senolu Gunesu nakon ove sezone istječe ugovor, a želja mu je preuzeti tursku reprezentaciju.

Istina, na klupi uz Gunesa sjedi i Guti, bivša legenda kluba i igrač koji je nosio dres Reala, pa bi u teoriji i on mogao postati prvi trener.

Zato smo sve provjerili kod Domagoja Vide, koji ima uvid u događanja u klubu. Potvrdio je za tportal kako se ništa službeno ne priča po pitanju trenera, a još manje tko bi mogao doći na klupu 'orlova', ali nam je potvrdio važan detalj.

'Slaven Bilić ovdje je ostavio dubok trag i mogu samo naglasiti da ga u klubu jako vole.'

Sjetimo li se da su ga i navijači ispratili s natpisom 'Pozdrav velikom zapovjedniku', sigurni smo da bi Slaven Bilić bio dočekan uz crveni tepih.