SVE VIŠE PONUDA

Slaven Bilić na meti Portsmoutha

09.06.2009 u 19:22

Bionic
Reading

Nakon što je Ukrajina izvukla neodlučeno na Maksimiru i time smanjila šanse Hrvatske da se plasira na Svjetsko prvenstvo 2010, opet su se pojavile špekulacije da izbornik 'kockastih' Slaven Bilić preuzima jedan engleski premijerligaš. Sada je riječ o Portsmouthu

Engleski lokalni dnevnik 'The News' pokrenuo je novu priču o odlasku Slavena Bilića s kormila hrvatske nogometne reprezentacije. Englezi pišu da je hrvatski izbornik spreman za klupske opcije i pristao bi na prijevremeni raskid ugovora s HNS-om.

'Slaven je otvoren za ponude i postoji zanimanje Portsmoutha. On je trener gladan uspjeha i zainteresiran je za pravi klub s pravim ambicijama. Njegovi su ciljevi uvijek visoki, od njega u budućnosti trebamo očekivati velike stvari', riječi su Rudija Vate, bivšeg albanskog reprezentativca koji se predstavlja kao Bilićev zastupnik, a čije riječi prenosi The News.

Vata je dodao da postoji puno zainteresiranih klubova koji žele Bilića za trenera, i to su većinom iz Njemačke i Engleske te Celtic iz Škotske.