NATEZANJA OKO LOVE

Škrti Milan tjera razigranog Ronaldinha

06.09.2010 u 11:00

Bionic
Reading

U Milanu idila nije dugo trajala. Talijanski mediji bave se Ronaldinhom i njegovim vrlo mogućim odlaskom iz kluba. Razlog je, naravno, samo jedan – novac

Ronaldinho je bio najbolji pojedinac na utakmici prvog kola u kojoj je Milan razbio Lecce 4:0. Euforija je zavladala kod simpatizera 'crvenocrnih' jer je momčad izgleda konkurentna za naslov.

No, sjajnu situaciju ruše napisi u talijanskim medijima koji se bave sudbinom brazilskog čarobnjaka koji igra kao u najboljim starim danima. Naime, Ronaldinhu u ljetu 2011. istječe ugovor, a već za šest mjeseci moći će pregovarati s drugim klubovima.

Takav scenarij, ali i odlazak čine se vrlo izglednim. Uprava Milana želi u novom ugovoru smanjiti njegova godišnja primanja sa osam na četiri milijuna, dok Ronaldinho i ljudi koji mu se brinu za karijeru smatraju to neprihvatljivim i zahtijevaju da brazilska zvijezda bude u rangu i dalje najplaćenijih (Ibrahimović, Robinho) igrača u svlačionici.

Pregovori će očigledno biti mukotrpni, a sve dodatno pogoršavaju strani klubovi koji su Ronaldinhu spremni ispuniti sve zahtjeve.