Dobili krila

Škoti totalno poletjeli nakon remija s Englezima; tamošnja legenda popljuvala Luku Modrića za kojeg vjeruje da nije bolji od Billyja Gilmoura

20.06.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Bivši škotski reprezentativac i legenda Celtica Kris Connors smatra da je Billy Glimour

Škotska nogometna reprezentacija je remizirala 0:0 s Engleskom, a izgleda da su Škoti nakon ovog rezultata visoko poletjeli. Jedan od junaka Škotske bio je veznjak Billy Gilmour koji je po prvi puta igrao od prve minute i oduševio sve koji su ga gledali.

Bio je ključni igrač u susretu s Engleskom kojoj je radio velike probleme i zapravo je jedan od najzaslužnijih za to što Škoti i dalje imaju šanse. Iako mu je tek 20 godina, odigrao je na visokom nivou i jasno je da je pre njim svijetla budućnost, ali za Škote je već sada najveći na svijetu.

Neki od njih, sasvim ozbiljno i pri zdravoj pameti, pričaju kako je Gilmour taj koji će odigrati bolje od Luke Modrića s kojim ga, u najmanju ruku, izjednačuju. Bivši škotski reprezentativac i legenda Celtica Kris Connors upravo je to uspio izustiti.

'Ne sumnjam da će Gilmour biti srce veznog reda Škotske još godinama. Imamo jako zanimljiv sudac protiv Luke Modrića u utorak. Dva umjetnika će se naći u veznom redu, a po sadašnjoj formi, znam na koga računam da će biti bolji', rekao je Connors.