korejski legionari

Sklepali momčad koja više nikad neće igrati zajedno, provocirali Ronalda i izludili Juventus

26.07.2019 u 16:52

Bionic
Reading

Momčad sastavljena od zvijezda korejske nogometne lige odigrala je odličnu utakmicu u Seoulu ovog petka i nesretno ispustila pobjedu protiv Juventusa, u dvoboju koji je završio rezultatom 3:3

Juventus se nije proslavio u prijateljskim utakmicama ovog ljeta u Aziji. Nakon poraza od Tottenhama, golom Harryja Kanea s centra, jedva je svladao Inter boljim izvođenjem penala, a najveća blamaža dogodila se u Seoulu ovog petka.

Naime, protiv nabrzinu sklepane momčadi koju su čini igrači K-League, prve korejske nogometne lige Sarrijeva momčad jedva je izbjegla poraz.

Korejski legionari vodili su većim dijelom susreta i golovima Osmara, Cesinhe i Taggarta u završnicu susreta ušli su s prednošću 3-1, da bi Matuidi i Pereira u 78. i 81. minuti ipak spasili Juventus od poraza.

Zanimljivo, Brazilac Cesinha čak je provocirao navijače Juventusa i Cristiana Ronalda koristeći njegovo karakteristično slavlje nakon svog pogotka.

Portugalac zapravo uopće nije igrao u ovom susretu i nije se naljutio na Cesinhu koji ga je u poluvremenu tražio dres, a naš Mario Mandžukić bio je jedan od rijetkih koji su na terenu proveli svih 90 minuta.

Juventus prije početka talijanskog prvenstva ima još jednu dogovorenu prijateljsku utakmicu, 10. kolovoza u švedskoj Solni protiv Atletica.