BUNDESLIGA

Sjajan start Bjelice u Bundesligi, novi domaći poraz Kovača i Majera

09.12.2023 u 20:15

Bionic
Reading

Hrvatski stručnjak Nenad Bjelica na svom je trenerskom debiju u Bundesligi prekinuo negativan niz Union Berlina domaćom pobjedom 3-1 protiv Borussije Moenchengladbach

Hrvatski stručnjak Nenad Bjelica na svom je trenerskom debiju u Bundesligi prekinuo negativan niz Union Berlina domaćom pobjedom 3-1 protiv Borussije Moenchengladbach. To je treća ovosezonska pobjeda Uniona, a prva još od 26. kolovoza. Kevin Volland je u 24. minuti realizirao kazneni udarac za 1-0. Na 2-0 je prednost Uniona povećao Benedict Hollerbach u 50. minuti, a za 3-0 je strijelac bio Mikkel Haufmann u 75. minuti. Utješni pogodak za goste postigao je Alassane Plea u 77. minuti.

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za Union koji je sa 10 bodova skočio s dna ljestvice na 15. mjesto.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Wolfsburg Nike Kovača doživio je poraz 0-1 na domaćem terenu protiv Freiburga. Pobjedu gostima donio je Austrijanac Michael Gregoritsch u 74. minuti.

Lovro Majer je igrao do 87. minute za Wolfsburg koji je sa 16 bodova na 11. poziciji, a Freiburg je s 21 bodom na osmom mjestu.

Augsburg je poražen s 2-0 od Werdera na gostovanju u Bremenu, a Dion Drena Beljo je za gostujuću momčad igrao od 66. minute. Tada je Werder već imao dva gola prednosti zahvaljujući Niklasu Starku (39) i Marvinu Duckschu (65).

Standings provided by Sofascore