LORD DIGAO GLAS

'Sit sam toga da me predstavljaju kao idiota!'

18.11.2015 u 19:08

Bionic
Reading

Nicklas Bendtner priznaje da mu ne sjeda baš najbolje fenomen ruganja na njegov račun, čega su društvene mreže i nogometni blogovi puni, a još manje sjedenje na klupi u redovima Wolfsburga...

Danski 27-godišnji napadač svojim kontroverznim ponašanjem na i izvan terena uspio je od svojeg lika stvoriti internetski fenomen. Naime, prozvan je na društvenim mrežama 'Lordom Bendtnerom', a uz njegovo novo borbeno ime počele su spontano nicati šale kao svojedobno o Chucku Norrisu, što je s vremenom postala masovna pošast.

Istodobno je karijera Nicklasa Bendtnera krenula prema dolje. Arsenal ga se jedva uspio riješiti, a u Wolfsburgu uglavnom grije klubu. Od njega je danas ostalo samo sprdanje i mit o 'Lordu Bendtneru' što mu nakon ispadanja s Danskom u dodatnim kvalifikacijama za Euro zbilja dobro ne sjeda.

'Ne prihvaćam svaki zahtjev za intervju. Sit sam toga da me predstavljaju kao idiota,' priznao je Bendtner u intervjuu za magazin '11Freunde' pa otkrio koliko ga frustrira situacija u Wolfsburgu:

'Trenutno dobivam jako malo prilika i to je činjenica. To me frustrira i katkad bih mogao zidove rušiti.'

'Mogu samo reći: želim igrati. Ako ću kontinuirano nastupati, procvjetat ću. U 15 mjeseci ovdje, to nije bio slučaj,' zaključio je igrač kojeg malotko danas ozbiljno shvaća, što zbog pijanki, što zbog prometnih nesreća, što zbog nezalaganja na terenu, što zbog glupih izjava. Tako mlad, a već je propali nogometaš...