IPAK HEROJI

Široki Brijeg od saveza traži povrat novca zbog generala

22.11.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Široki Brijeg od nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatražio je povrat sredstava uplaćenih na ime kazni zbog navijačke podrške hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Iz Širokog su poslali dopis prema savezu, ali direktor kluba Josip Bevanda za tportal kaže da je taj potez više simboličke naravi:

'Kao i generali, i mi smatramo da se trebamo okrenuti miru i napretku, ali ovo smo morali učiniti jer nam nikada nisu uzimali u obzir argument da su naši navijači podršku davali osobama koje još nisu optužene. Sada se i pravno pokazalo - nevinima', kaže Bevanda i nastavlja.

'Ne očekujemo mi povrat novca, ma ne očekujemo od saveza ništa, ali nas je puno više od uplaćenog novca uvijek boljela sotonizacija Širokog. Politici, ako ćemo biti do kraja iskreni, nije mjesto na stadionu, ali ono što smo prolazili mi i naši navijači nije bilo zasluženo.'

Svi ga zovu, čeka ga i gostovanje na Al Jazeeri, a Bevandi je žao što je rezultat opet u drugom planu.

'Kao i toliko puta do sada ova tema je medijski jače zastupljena od nogometa. Evo, baš smo jučer u fenomenalnoj utakmici u Zenici prošli u polufinale Kupa, ali svi me pitaju za generale. Neka, drago mi je da su slobodni i da pričamo o tome, ali mi smo ovdje prvenstveno zbog nogometa', završava Bevanda u sportskom stilu.