ATLETICO SE NE ŠALI

Simeone poručio europskim divovima: Ovo nije kraj!

14.04.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Trener Atletica Diego Simeone oduševljen je velikom pobjedom protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka no smatra da time misija njegovog kluba u elitnom klupskom nogometnom natjecanju nije završena...

Atletico je još jednom izbacio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka. Dogodilo se to 2014. godine kada su crveno-bijeli dogurali do finala, a isto se ponovilo ove srijede. Golovima Grizemanna preokrenuta je na Calderonu prednost Katalonaca koji nisu uspjeli obraniti svoj naslov prvaka Europe.

'Nikad ne smiješ prestati vjerovati i to je nešto što mi znamo u klubu,' naglasio je Diego Simeone nakon utakmice te pohvalio taktičku disciplinu svoje ekipe kao i angažman na terenu. Vjeruje da ovo nije zadnje od Atletica ove sezone u Ligi prvaka:

'Za nas ništa nije jednostacno. Tu su još financijski moćni City, Bayern i Real. To su najveće ekipe i biti među njima dvaput u zadnje tri godine je važan korak, ali ne i nešto izvanredno, jer očekujemo i više od toga.'

U Barceloni su pak ostali dostojanstveni u porazu i nisu sudačke pogreške naglašavali kao razlog poraza, iako je Rizzoli trebao dosuditi penal u sudačkoj nadoknadi nakon igranja Gabija rukom.