nije strašno, ali...

Šime Vrsaljko odradio liječničke preglede; evo koliko će pauzirati zbog nove ozljede

19.11.2018 u 19:29

Bionic
Reading

Protiv Španjolske je Šime Vrsaljko na desnom beku izdržao svih 90 minuta i Hrvatska je slavila 3:2. No, protiv Engleza na Wembleyu Vrsaljko je iz igre morao izaći već u 26. minuti, nije u prvi trenutak to izgledalo dobro posebice ako se zna kakvih problema ima s nezaliječenim ligamentima koljena...

Desni bek hrvatske nogometne reprezentacije i talijanskog Intera Šime Vrsaljko (26) izbivat će s travnjaka najmanje desetak dana zbog istegnuća mišića kojega je zadobio tijekom utakmice posljednjeg kola UEFA Lige nacija protiv Engleske na Wembleyu u nedjelju.

Objavili su to službeno iz Intera nakon što se Vrsaljko vratio u Milano i odmah obavio liječničke preglede. Naime, Vrsaljko već neko vrijeme ima problema s ligamentima koljena pa ne može igrati u punom ritmu, a u Interu žele zaštititi svoju investiciju. Vrsaljka su ovog ljeta doveli iz Atletico Madrida na posudbu, platili su 'rojiblancosima' 6,5 milijuna eura samo za ovu sezonu, a žele li u potpunosti otkupiti njegov ugovor morat će dati još 20 milijuna eura!

  • +37
Liga nacija, Engleska - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Srećom, sada se radi o lakšem istegnuću mišića i nekoliko dana mirovanja trebalo bi biti dovoljno da se Vrsaljko vrati na teren.

Trener Intera Luciano Spalletti zadovoljan je našim desnim bekom, ali sada sigurno neće moći računati na Vrsaljka u 13. kolu Serie A protiv Frosinonea ove subote, a upitan je i njegov nastup u 5. kolu Lige prvaka protiv Tottenhama koji će se igrati 28. studenoga na Wembleyu.