SuperSport HNL

Silvijo Čabraja je prije tri tjedna srušio Dinamo na Maksimiru, a danas ide po novu pobjedu

10.02.2024 u 00:44

Bionic
Reading

U 22. kolu SuperSport HNL-a danas se u Kranjčevićevoj sastaju Lokomotiva i Dinamo (subota, 10. veljače, 17.10 sati, MAXSport1, MAXtv). 'Lokosi' su prije dvadesetak dana šokirali 'modre' na Maksimiru i slavili 3:0, a njihov trener Silvijo Čabraja ne misli na tome stati

Svima na Maksimiru još zvoni u glavi nakon tog 'crnog' 23. siječnja kad je Lokomotiva u odgođenoj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a slavila 3:0. 'Modre' je u crno zavio njihov nekadašnji napadač Duje Čop koji je utrpao sva tri gola.

A danas u Kranjčevićevoj, u 22. kolu SuperSport HNL-a - repriza. Samo što je Lokomotiva domaćin, a Dinamo 'gost' iako će imati veliku podršku svojih navijača jer su Bad Blue Boysi u samo nekoliko sati razgrabili 1400 ulaznica za 'gostujuću' tribinu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, ne misle se 'lokosi' samo tako predati, žele dokazati i pokazati da onih 3:0 nije bila nekakva slučajnost.

'Duje Čop je u tri utakmice zabio četiri gola. Nadam se da će biti na istom nivou kao i do sada', kaže trener Lokomotive Silvijo Čabraja u najavi utakmice.

'Ja se nadam da ćemo biti dobri, ali pita se nešto i protivnika', razmišlja Čabraja uoči sraza s Dinamom te nastavlja:

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +50
Dinamo - Lokomotiva, SuperSport HNL, 23.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Dinamo je odigrao izvrsno protiv Gorice, podigli su nivo forme... Očekujemo da će Dinamovi nogometaši imati i dodatni motiv, šokirali smo ih na njihovu travnjaku i sigurno će u Kranjčevićevoj pokušati isprati tu gorčinu. Svjesni smo toga, ali vjerujem da opet možemo odigrati dobru utakmicu u gradskom derbiju, u kojem ćemo i mi i Dinamo težiti nadigravanju i otvorenim pristupom tražiti pobjedu. '

Lokomotiva je spremna, imaju Čabraja i njegovi igrači dodatan motiv...

'Europa nam nije daleko, naravno da ćemo utakmicu protiv Dinama probati završiti pobjedom...', zaključio je Silvijo Čabraja.