IZ CIBONE PORUČUJU

Šibenik ima atmosferu i kvalitetu, ali želimo pobjedu

16.04.2012 u 13:18

Bionic
Reading

U osam dosad odigranih kola Lige za prvaka košarkaši Cibone ubilježili su isto toliko pobjeda. Naredni suparnik 'vukova' je šibenski Jolly kojeg pod Tornjem respektiraju, ali očekuju i devetu uzastopnu pobjedu

Nakon pobjede u prošlom kolu nad slabašnim Svjetlost Brodom trener Cibone Jasmin Repeša kiptio je od ljutnje zbog pristupa igri svojih košarkaša. No pobjeda, kakva god bila izvojevana je, i sada je pred Cibonom novi izazov.

U utorak s početkom u 20 sati na Baldekinu Cibona gostuje kod šibenskog Jollyja, a utakmicu su najavili Davor Kus te Antwain Barbour.

'Nakon lošije utakmice čeka nas Šibenik. Ne podcjenjujemo ih, znamo kakvu imaju domaću atmosferu, a uz kvalitetu kakvu imaju bit će teško. Želimo u pozitivnom raspoloženju dočekati Cedevitu u petak', kazao je u uvodu Kus te nastavio.

'Lakše je igrati i trenirati kada si u pobjedničkom nizu. Imali smo turbulentnu sezonu. Mi moramo biti fokusirani na svakoj utakmici, jer ona momčad koja je fokusirana jest u prednosti. Vidjeli ste u utakmici protiv Broda kako je izgledalo kada niste fokusirani', završio je Kus koji je dodao kako bi volio i sljedeće sezone igrati za 'vukove', no to ne ovisi samo o njemu.

O gostovanju u Šibeniku nešto je kazao i Amerikanac u redovima Cibone Antwain Barbour

'Čeka nas teška utakmica, zasad nam ide dobro. Želimo osvojiti prvenstvo, a ovo nam je još jedna stepenica do cilja', bio je sažet Barbour te rekao nešto o sezoni u 'vukovima'.

'Dosad mi je bilo dobro. Zagreb je prekrasan grad i jako mi je ugodno. Bilo je uspona i padova, promijenili smo tri trenera ove sezone, no ja sam profesionalac i na meni je da na terenu pokažem sve što znam'.