SPONZORSKE AKTIVNOSTI

Sestre Zaninović uz Phelpsa i Isinbajevu

14.02.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Kompanija Visa objavila je da će sponzorirati Anu i Luciju Zaninović, hrvatske reprezentativke u taekwondou na njihovom putu na Olimpijske igre u London 2012. godine

Ana i Lucija Zaninović, koje iza sebe imaju svjetsku i europsku taekwondo titulu, priključit će se tako elitnoj grupi sportaša koje sponzorira Visa, a među kojima su između ostalih i olimpijski pobjednici Michael Phelps (plivanje), Jelena Isinbajeva (atletika/skok s motkom) te Allyson Felix (atletika).

Visa tako nastavlja 25 godina dugu tradiciju potpomaganja olimpijaca i paraolimpijaca, te će u Londonu sponzorirati više od 50 sportaša i reprezentacija iz preko 20 zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Brazil, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kinu, Južnu Afriku, Rusiju i druge.

'Olimpijske i Paraolimpijske igre počinju i završavaju sa sportašima. Stoga smo vrlo ponosni što imamo priliku podržati Anu i Luciju Zaninović u njihovim nastojanjima da ostvare najviše rezultate tijekom natjecanja u Londonu ovoga ljeta', rekla je Gorana Perišić Kranjčec VISA country manager za Hrvatsku.

Proces odabira sportaša za Team Visa temelji se na brojnim kriterijima, uključujući kvalifikacijski put sportaša na Olimpijske odnosno Paraolimpijske igre, dosadašnja sportska postignuća, posvećenost razvoju sporta i aktivno sudjelovanje u zajednici.

'Presretne smo što smo dobile priliku biti dio tima koji okuplja najbolje svjetske sportaše. Uvjerene smo da ćemo pomoći Visi da ispriča svoju olimpijsku priču i pokaže koliko je podrška ključna u razvoju karijere sportaša. Naime, da bismo ostvarile san i nastupile na Olimpijskim igrama bila je potrebna ogromna posvećenost i veliko odricanje, no uz podršku Vise taj je san korak bliže. Nadamo se uspjehu u Londonu, a možda i medaljama', poručile su Ana i Lucija Zaninović.