francuzi otkrivaju

Tek sada je jasno zašto Realov predsjednik nije želio popustiti Sergiju Ramosu; iz istog razloga i PSG ga tjera već nakon prve godine

05.03.2022 u 15:50

Bionic
Reading

Jedan od simbola Perezovog trofejnog Reala, Sergio Ramos, uoči ove sezone na pomalo ružan način rastao se od Kraljeva i potpisao ugovor s bogatašima PSG-a. No, 35-godišnji branič nije PSG-u dao ni približno što se od igrača njegovog iskustva i karizme očekivalo

Jedan od najtrofejnijih igrača madridskog Reala, koji je između ostalog osvojio četiri Lige prvaka, pet naslova pobjednika španjolske La Lige i dva Kupa kralja, Sergio Ramos, 16 sezona nosio je dres Reala.

Prošle sezone, nakon što mu Perez nije želio ponuditi ugovor duži od jedne sezone, kapetan se uvrijedio i preselio je u PSG.

Naravno, bogataši iz Pariza raširenih su ga ruku dočekali, tim prije što je Ramos došao besplatno. I ponudili su mu dvogodišnji ugovor.

Ali kako pišu francuski mediji, taj ugovor po svemu sudeći bit će raskinut već ovog ljeta, jer Ramos je od početka sezone odigrao samo pet utakmica.

Razlog tome su učestale ozljede, i u PSG-u su shvatili da se Ramosa ne isplati toliko dugo čekati.

Drugim riječima, odluka Florentina Pereza koji mu nije želio dati višegodišnji ugovor sada se čini posve razumljivom.