svi ga žele

Sergio Ramos nije očekivao tolike ponude, pred njim je teška odluka gdje će nastaviti karijeru; a onda je stigao poziv koji se ne odbija...

25.06.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Nakon punih 16 godina, 671 odigranu utakmicu u svim natjecanjima, 101 zabijeni gol i čak 22 trofeja legendarni kapetan Real Madrida Sergio Ramos (35) prošlog je tjedna i službeno napustio Santiago Bernabeu. No, Ramos se ne mora brinuti za budućnost jer ima nekoliko fantastičnih ponuda, a u odabiru će presuditi detalji

U akciji dovođenja Sergija Ramosa (35) u svoje redove još od početka ove godine naporno rade PSG, Manchester United, Chelsea, Manchester City, Milan... Sve redom velikani koji su spremni ispuniti sve zahtjeve koje bi Ramos mogao imati. No, to neće biti problem jer bivši kapetan Reala dolazi kao slobodan igrač, bez odštete, a momčadi koju odabere donosi nevjerojatno iskustvo te već legendarnu borbenost i energiju koju prenosi na suigrače.

Borba za jednog od najboljih svjetskih stopera zahuktala se u posljednjih desetak dana, pritisak je velik pa se Sergio Ramos odlučio na kratku pauzu, s obitelji je otišao na odmor kako bi razmislio koju će ponudu prihvatiti.

Neki su španjolski mediji uvjereni kako je već i 'prelomio', navodno se povjerio nekim bivšim suigračima iz Reala kako ide u PSG, no čini se da to ipak nije konačna odluka. Jer primamljive su ponude pristigle iz redova Manchester Uniteda i Chelseaja, nije ni ona iz Milana za odbaciti... Sigurno da mu nije lako.

A onda se dogodio veliki preokret, u igru se iznenada uključila i Roma. Naravno, glavnu riječ vodi Jose Mourinho koji je s Ramosom godinama sjajno surađivao u Realu. Španjolski mediji tvrde kako je Jose Mourinho navodno već razgovarao sa svojim bivšim igračem i intenzivno ga nagovara na dolazak u Romu, iako je pitanje može li 'vučica' ispuniti njegove zahtjeve.

  • +8
Španjolski branič Sergio Ramos Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

PSG, Manchester United i City su klubovi koji imaju daleko veće financijske mogućnosti, ali Mourinho se uzda u dobre odnose s Ramosom, koji je sada baš zbog njegovog poziva zatražio još malo vremena za razmišljanje.

No, najveći problem u ovom trenutku čak nije ni financijska strana ugovora, već ambicije samog Sergija Ramosa. Naime, Roma sljedeće sezone ne igra Ligu prvaka i to je najveći minus momčadi koju je preuzeo Jose Mourinho. Sam 'Specijalni' se nada da će nekako ipak uvjeriti svog nekadašnjeg 'učenika' da s obitelji preseli u talijansku prijestolnicu koja, barem što se klime i životnog stila tiče, najviše sliči Madridu.

Ramos je i sam naglašavao da mu je važna komocija obitelji, a Manchester, London, Pariz ili Milano ni približno ne mogu ponuditi klimu i kvalitetu života koju ima 'vječni grad'...