nova katastrofa

Sergej Jakirović je nakon novog poraza bio brutalno iskren: Teška je ovo večer...

26.10.2023 u 23:32

Bionic
Reading

Dinamo je na Maksimiru u 3. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0 od Viktorije Plzen. Trener 'modrih' Sergej Jakirović prokomentirao je novi kiks

'Teška je ovo večer za nas. Nisam bio zadovoljan prvim dijelom, jako lagano su nas kontrolirali. Jedino što sm imali su stativa i prečka iz prekida. Špikić i Moharrami morali su izaći jer su donedavno bili ozlijeđeni. Imali smo dobru šansu, ali pucali smo u golmana. Za njih je malo prelagano sviran penal, gledali smo na tabletu... Očekivao sam malo čvršći kriterij jer je sudac Englez', kazao je vidno razočarani trener Dinama Sergej Jakirović nakon poraza.

Situacija nije nimalo dobra, kako za momčad, tako i za njega...

'Moramo davati više i imati samopouzdanja. Ja uzimam sve na sebe. Ne znam je li im taj pritisak i stres prevelik. Dugo nam treba da pronađemo rješenja na terenu, nekad imamo čudne reakcije. U pripremi utakmice gledali smo njihov stil igre, očekivao sam čvrstu i agresivnu utakmicu. Ozljede su nas masakrirale. Nakon rujna koji smo prošli bez ogrebotine, nikako se ne možemo vratiti u normalu', pričao je Jakirović te nastavio:

  • +45
Dinamo - Viktoria Plzen, Konferencijska liga, 26.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

'Mi se sami možemo izvući iz ove krize. Svima sam dao da igraju, vrtim sve kombinacije. Ne mogu vjerovati da toliko ovisimo o Bruni Petkoviću. Stavljao sam Kulenovića i Drmića. Ali gol nam sad izgleda kao da je začaran. Nedostaje nam kompaktnosti i čvrstine u duelima. Volio bih da toga ima više. Moramo sad sve dati da pobijedimo Lokomotivu', zaključio je trener Dinama Sergej Jakirović.

  • +4
Dinamo - Viktoria Plzen, Konferencijska liga, igrači nakon poraza Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

>> više statistike pronađite OVDJE

Standings provided by Sofascore