SAMOUVJERENA AMERIKANKA

Serena: Ja sam najbolja na svijetu, a ne Safina

04.05.2009 u 17:10

Bionic
Reading

Prepucavanje na relaciji Serene Williams i Dinare Safine se nastavlja. Amerikanka nikako ne može podnijeti što je prvo mjesto na ljestvici najboljih tenisačica preuzela baš Ruskinja

Američka tenisačica Serena Williams (27) smatra da je ona broj 1 na svijetu, iako prvo mjesto na WTA listi zauzima Ruskinja Dinara Safina.

'Svi mi jako dobro znamo tko je stvarni broj 1. Iskreno, ja sam najbolja na svijetu. Imam deset grand slam naslova, a Safina nula', rekla je u ponedjeljak u Rimu Serena Williams.

Na novinarski upit koje se protivnice najviše boji, Serena Williams je dodala:

'Sebe same, uvijek se mogu pobijediti'.

Safinu ne brinu ovakvi komentari.

'Nitko mi nije ništa poklonio, niti sam ja pala s neba na prvo mjesto WTA liste. U posljednjih 12 mjeseci bila sam u deset finala, odnosno osvojila sam četiri turnira i igrala dva grand slam finala. Što se tiče njene izjave da ima deset grand slam naslova, a ja niti jedan, vidjet ćemo koliko ću ih ja imati kad budem u njenim godinama', kazala je 23-godišnja Dinara Safina koja je i kritizirala svojeg brata Marata.

'On je rekao kako će završiti karijeru na kraju ove godine, ali ja bih mu poručila: Ako se želiš povuči, učini to odmah ili počni igrati. On to trenutačno ne radi, mora donijeti konačnu odluku, jer i lani je najavljivao kraj karijere, pa se predomislio. Ali, poznato je da je nepredvidiv.'